Anti-oxidanten
Anti-oxidanten zijn voedingsstoffen die in staat zijn vrije radicalen onschadelijk te maken.
Ze functioneren als onze interne afweertroepen die schade aan de cellen verminderen.
Ze functioneren als onze interne afweertroepen die schade aan de cellen verminderen.
Vrije radicalen tasten de gezonde cellen aan. Er zijn een groot aantal factoren waardoor er beduidend meer vrije radicalen worden aan gemaakt,
zoals stress, een slecht voedingspatroon, luchtvervuiling, bestrijdingsmiddelen op voeding, geneesmiddelen en zware inspanningen en actief sporten.
zoals stress, een slecht voedingspatroon, luchtvervuiling, bestrijdingsmiddelen op voeding, geneesmiddelen en zware inspanningen en actief sporten.
Zorg dat deze vrije radicalen niet de overhand krijgen.
Vul je dagelijkse basisvoeding aan met een sterke anti-oxidant. Deze anti-oxidant beschermt en versterkt het immuunsysteem, neutraliseert vrije radicalen en vertraagt het verouderingsproces. Zie onder de rubriek ' antioxidanten' op www.natuurlijkvoorjelijf.nl